Covor PVC ieftin și durabil

covor PVC

Mai țineți minte de linoleumul bunicilor? Erau nedistructibile! Practic, s-a putut monta oriunde în casă, nu necesita pregătire specială, nu odată s-a pus direct pe pământul bătătorit. Era cel mai ieftin mod de a moderniza locuința cu puțini bani.

Covorul PVC ieftin există și acum, este adevărat s-a schimbat radical modul de fabricare, produsul în sine este mult mai plăcut la atingere. Covorul PVC este o pardoseală caldă, fiind confecționat dintr-un material plastic, are o izolare termică ridicată.

Materialul este foarte maleabil, dar în același timp stratul superior a covorului este foarte rezistent la lovituri, zgârieturi și la acționarea multor compuși chimici. Să nu uităm cea mai importantă proprietate: rezistența la umezire. Covorul PVC este ideal în spații umede.

Dacă este montat corect atunci nu poate pătrunde apa sub ea și va crea o barieră perfect izolată. Astfel se recomandă folosirea ei pentru amenajarea băilor, bucătăriilor sau a tuturor spațiilor unde este importantă să nu se îmbibe cu apă.

În oferta magazinelor Diego vei găsi o serie de modele de covoare PVC ieftine cu care vei putea realiza orice proiect de amenajare a casei tale.